Isäntäbändejä tarvitaan

ETSITÄÄN ISÄNTÄBÄNDEJÄ TAPAHTUMAAN
Haemme jokaiseen tapahtumassa mukana olevaan baariin isäntäbändejä, jotka tuovat hoidossaan olevaan baariin tarvittavan soittokaluston (PA, rummut, backline ym), joka on kaikkien kyseisessä baarissa soittavien bändien käytettävissä. Isäntäbändi hoitaa myös bändien miksauksen. Tästä on luvassa PALKKIO.Isäntäbändi pääsee automaattisesti soittamaan tapahtumaan.Ilmoittakaa isäntäbädi halukkuudesta sähköpostilla hyvinkaablues@hannu-heikkila
Varsinainen ilmoittautuminen avataan KGB nettisivuille myöhemmin www.kulttuurigoesbaari.fi . Ainoastaan sitä kautta ilmoittautuneet pääsevät mukaan. Imoittautumisen aukeamisesta ilmoitetaan Kulttuuri Goes Baari fb sivulla hyvissä ajoin ennen ilmoittautumisen aukeamista.Olkkaapa kuulolla ja seuratkaa sivujamme!