KGB 2019

Kulttuuri Goes Baari -tapahtumasta nautittiin kymmenennen kerran keväisenä lauantai-iltana 30.3.2019. Hyvinkää Blues ry:n järjestämänä seitsemän baarin, 38 bändin, vapaaehtoisten ja sponsorien voimin järjestyi taas huikea ilta jossa kaikille oli jotain. Seitsemän tunnin aikana yli 140 esiintyjää tarjoili korvakarkkia Hyvinkään yössä. Sade ei kansaa lannistanut vaan virkisti matkalla uusiin seikkailuihin. Kulttuurinnälkäiset kulkijat pääsivät hieman jonottamistakin harrastamaan mutta mitäpä ei hyvän musiikin eteen tekisi.

Kiitokset vielä kaikille tapahtuman järjestämiseen osallistuneille vapaaehtoisille, baareille, sponsoreille, mahtavalle yleisölle ja huikeille esiintyjille.

Tällaista tapahtumaa on kunnia järjestää, vuoden taas päästä uusi Kulttuuri Goes Baari ja uudet kujeet! Tunnelmia ja kuvia tapahtuman Facebook -sivuilla ja Instagramissa!

Hyvinkää Blues ry:n puheenjohtaja avasi KGB:n Joutsenessa.