Kulttuuri Goes Baari 2.4.2022

Hyvinkää Blues päätti, että KGB tapahtuma järjestetään tänä keväänä, jos koronatilanne sen sallii. Päivämäärä olisi poikkeuksellisesti la 2.4.2022.
Älkää vielä ilmoittautuko! Ilmoittautuminen avataan KGB nettisivuille www.kulttuurigoesbaari.fi. Ainoastaan sitä kautta ilmoittautuneet pääsevät mukaan. Imoittautumisen aukeamisesta ilmoitetaan tällä fb sivulla.
Nyt haemme jokaiseen tapahtumassa mukana olevaan baariin isäntäbändejä, jotka tuovat hoidossaan olevaan baariin tarvittavan soittokaluston (PA, rummut, backline ym), joka on kaikkien kyseisessä baarissa soittavien bändien käytettävissä. Isäntäbändi hoitaa myös bändien miksauksen. Tästä on luvassa PALKKIO. Isäntäbändi pääsee automaattisesti soittamaan tapahtumaan. Ilmoittakaa isäntäbädi halukkuudesta sähköpostilla hyvinkaablues@gmail.com
Olkkaapa kuulolla ja seuratkaa sivujamme!