Esiintyjien ilmoittautuminen alkaa 24.2.2024 klo 12:00!

Ilmoittautumislomake aukeaa kulttuurigoesbaari.fi -nettisivuilla 24.2.2024 klo 12:00.

Tapahtuma on Hyvinkäällä lauantaina 30.3.2024 ja esityksien tulee olla 45 minuutin mittaisia. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja tapahtumajärjestäjä aikatauluttaa esiintymisen ajankohdat sekä esiintymispaikat, kun esiintyjiä on ilmoittautunut riittävästi. Emme valitettavasti voi toteuttaa kaikkia paikka- tai ajankohtatoiveita.

Lomakkeeseen tarvitaan lyhyt esittely kokoonpanosta, genre, mahdolliset linkit esiintyjän some- tai nettisivuista ja mielellään kuva. Sinulla täytyy olla käyttöoikeus lähettämääsi kuvaan ja annat tapahtuman järjestäjälle luvan käyttää kuvaa tapahtuman somemarkkinoinnissa ilman korvausta. Ilmoita myös, mikäli jäseniä on mukana muissa tapahtumassa esiintyvistä kokoonpanoista, jotta se voidaan huomioida esiintymisajankohdissa.